Werftheater 21 mei 2017

Posted in Artikelen & Actueel Nieuws, Kunst & Literatuur

Bij Eugenie in de salon” 21 MEI 2017

“Bij Eugenie in de salon” is de titel van een reeks theatervoorstellingen, waarbij cabaretière Yvonne Groeneveld, geboren en getogen in het voormalig Indië in de huid van Eugenie zal kruipen en haar roots niet zal verloochenen. Gekleed in sarong en kebaja en in het petjok ( Indisch dialect ) zal zij samen met haar kebon een sfeer van tempo dulu oproepen. Daarnaast ontvangt zij op deze middagen gasten in haar salon, die de Indische cultuur een warm hart toedragen. Daarbij zal de muzikale bijdrage in haar salon steeds verrassend anders zijn.
Ook deze keer weer bijzondere gasten!
Tante Eus zal in deze laatste voorstelling van dit seizoen als gasten Wieteke van Dort en Dane Wilson Beerling ontvangen.
<Wieteke van Dort   <Dane Wilson Beerling

Wieteke van Dort is een begrip, wie kent haar niet. Tante Eus is zeer vereerd dat zij dit icoon en boegbeeld van de Indische achterban mag ontvangen. Dane Wilson Beerling is naast beeldend kunstenaar, schrijver en dichter tevens een begenadigd verteller. Vooral zijn verhalen in de Indo-taal Petjok zijn bij de Indische gemeenschap heel populair.
Maar wie zal op deze middag de mystery guest zijn?
Ook tante Eus laat zich graag verrassen. Haar bijdrage blijft echter onveranderd.
Want met haar eigen Indische achtergrond, haar zotte invallen, haar improvisaties en hilarische kijk op het leven zal het programma nooit saai zijn. Waarbij haar sympathieke kebon zich niet onbetuigd laat. En natuurlijk met onze gitarist Joony van Maanen.

Kortom Eugenie is weer terug. En natuurlijk valt er weer veel te snoepen.

VOORSTELLING: ZONDAG 21 MEI 2017
Aanvang: 14.30 uur. Kassa open: 13.45 uur.
Het WERFTHEATER, Oudegracht 60 (aan de werf) UTRECHT.
ENTREE: 13,- / 55+ en CJP 11,-.
Reserveren: tel.: 030 231 54 40 of reserveren@werftheater.nl